Een kleurrijk straatbeeld in Driebergen

In Driebergen zelf en in de directe omgeving worden gedurende het hele jaar door verschillende activiteiten georganiseerd. Een daarvan is het Bloemencorso in Leersum. Wanneer je het centrum van Driebergen binnenkomt, valt het al snel op; ontzettend veel bloemen door de straten. Het dorp in de provincie Utrecht telt iets meer dan 18.000 inwoners en zij worden iedere dag weer kleurrijk verrast wanneer ze over straat lopen. Driebergen heeft zelfs op meerdere plekken door het dorp bloemen toegevoegd om zo het straatbeeld op te fleuren.

Straatbeeld

Op verschillende locaties zijn de Hanging baskets opgehangen, onder andere in winkelstraat Traay. Verschillende winkeliers in de straat vinden het een goede toevoeging aan het straatbeeld. ‘Het geeft een hele gezellige sfeer, ik houd ook echt van de kleuren!’ – Traay Kaashuys. Ook bloemist Lavendel reageert positief: ‘Het brengt veel sfeer en wij zijn natuurlijk altijd blij met bloemen’. Om de paar meter staan de bloemen mooi in bloei om de straat een extra dosis sfeer toe te voegen. Zelfs tijdens de markt vallen de bloembakken op.

Hanging baskets

Driebergen heeft gekozen voor de hanging baskets, deze worden door middel van beugels aan lantaarnpalen bevestigd. Dankzij de waterreservoirs aan beide kanten van de Lantaarnpaal zijn de baskets voorzien van water en wordt verspilling voorkomen. Met de hanging baskets creëer je veel groen, maar offer je geen ruimte op.

Meer weten?
Neem contact op met Oase Lease.
Contact
Oase.jpg

Oase Lease

T  +31 (0)343 - 47 37 77
E  info@oaselease.nl

HEEFT U EEN VRAAG?

Logo Darthuizer Groep.jpg

DARTHUIZER GROEP

T  +31 (0)88 847 37 77
E  info@darthuizergroep.nl