Innovatie

Innovatie zit in de genen van de Darthuizer Groep. De Darthuizer groep was één van de eerste boomkwekerijen in Nederland die het kweek- en verzorgingsproces mechaniseerde en nieuwe methoden ontwikkelde om aan de toenemende vraag naar kwalitatief goede en goedkope groenproducten te voldoen.

De Darthuizer Groep beschikt over een aanzienlijk aantal patenten en heeft een leidende positie bij de ontwikkeling van producten die voorzien in de toenemende behoefte aan verfraaiing en verduurzaming van de leefomgeving. Het bedrijf werkt met name aan de ontwikkeling van producten die zijn gericht op een gezond en plezierig leefklimaat.

WE CARE

Het is wetenschappelijk bewezen dat een groene omgeving bijdraagt aan de gezondheid en het welbevinden van de mens. De producten van de Darthuizer Groep dragen per definitie bij aan de duurzaamheid van de leefomgeving door bijvoorbeeld de absorptie van CO2 en fijnstof. Daarnaast houdt de organisatie zich ook bezig met duurzaamheid, door het behouden van het KIWA- en Groenkeur certificaat.

Bij de ontwikkeling en productie gaat het bedrijf uiterst zorgvuldig te werk: de gebruikte materialen worden geselecteerd op duurzaamheid en milieubelastende stoffen en werkmethoden worden vermeden.

Een ander belangrijke pijler van de Darthuizer Groep is maatschappelijk ondernemen. Waarneembaar door onder andere de ruim 200 medewerkers van Scalabor, werkzaam te DartPlant.

Verschillende bedrijven in de Darthuizer Groep waarborgen uiteenlopende certificaten

HEEFT U EEN VRAAG?

Logo Darthuizer Groep.jpg

DARTHUIZER GROEP

T  +31 (0)88 847 37 77
E  info@darthuizergroep.nl