Darthuizer Productie BV is gespecialiseerd in het kweken van de groene producten voor de Darthuizer Groep. De grootste afnemers van deze groene producten zijn Mobilane (onder andere met de Mobilane Kant en Klaar Haag, MobiRoof en de 'Live-producten'), Oase Lease (Verschillende bloembaskets en piramides) en het bedrijf Boot & Dart. De productielocaties voor Darthuizer Productie BV bevinden zich in Leersum en Bemmel.

 

90 jaar ervaring

In 1926 ontstond Darthuizer boomkwekerijen. 90 jaar later werd deze kennis doorgegeven aan het nieuw gestarte bedrijf 'Darthuizer Productie BV'. Door de enorme doorgegeven ervaring van Darthuizer Boomkwekerijen, begon Darthuizer Productie BV al met een goede start.

Experts

Darthuizer Productie BV richt zich volledig op het aangeboden groene sortiment van de Darthuizer Groep. U kunt hier denken aan de plantcassettes en de Kant en Klaar Hagen van Mobilane, maar ook aan de bloembaskets van Oase Lease. Door deze exclusiviteit bouwt Darthuizer Productie BV in rap tempo veel ervaring op met de producten en houdt de Darthuizer Groep haar lijntjes kort. De productie werkt met het PlanetProof keurmerk. Het onafhankelijke keurmerk On the way to PlanetProof bewijst dat je een product koopt dat duurzamer is geproduceerd en daardoor beter is voor natuur, milieu, klimaat en dier.

HEEFT U EEN VRAAG?

Logo Darthuizer Groep.jpg

DARTHUIZER GROEP

T  +31 (0)88 847 37 77
E  info@darthuizergroep.nl