Een groene wandeling langs het Woking treinstation

Bewoners, klanten en bezoekers van Woking High Street kunnen genieten van een nieuwe natuurlijke loopbrug met de installatie van een 75 meter lange levende muur van Mobilane. De Mobilane Kant & Klaar Hagen zijn geplaatst langs de lengte van de buitenmuur van het Woking Train Station als onderdeel van de groene voorwaarden van de gemeenteraad.

Natuur en geschiedenis gecombineerd

Als aanvulling op andere groene initiatieven in de transformatie van het Albionplein vormen de klimophagen nu een natuurlijk groen kader voor de iconische muurschildering van de stad. De muur verbeeldt het leven langs High Street in de Edwardiaanse tijd. Met een mix van verschillende soorten en kleuren zal de groene muur niet alleen insecten en wilde dieren aantrekken maar ook een verder grijs en stedelijk deel van de stad opfleuren. Daarnaast zullen de Mobilane Kant & Klaar Hagen ook hun kracht gebruiken om de luchtkwaliteit te verbeteren.

Mobilane UK werd aangesteld om de klimophagen te installeren, die worden bewaterd door een innovatief druppelslang irrigatiesysteem. De installatie, die een week duurde, vond eind april 2019 plaats en trok de aandacht van de lokale en regionale media.

Meer weten?
Neem contact op met Mobilane.
Contact
Logo Mobilane Square_RGB.jpg

Mobilane

 +31 (0) 343 42 08 65
E  info@mobilane.nl

 

HEEFT U EEN VRAAG?

Logo Darthuizer Groep.jpg

DARTHUIZER GROEP

T  +31 (0)88 847 37 77
E  info@darthuizergroep.nl