Tiel in bloei

In het hart van het Rivierengebied ligt de stad Tiel, wat ook wel de fruitstad genoemd wordt. Denk aan Flipje, het vrolijke fruitbaasje van de jamfabriek. Tiel zelf is een stad met een rijke historie, maar ook in de omgeving vindt je authentieke dorpen met sfeervolle straatjes en pleintjes. Deze rijke historie wordt aangevuld door een combinatie van onder andere hanging baskets, bloemen piramides en brug baskets. Hierdoor ontstaat er een prachtige combinatie van historie en natuur.

Een kleurrijke metamorfose

Tiel heeft gebruik gemaakt van bloemen op verschillende locaties, zo is het goed verdeeld. Niet alleen lantaarnpalen op de (varkens) markt, waterstraat en hoogeindsestraat worden veranderd in kleurrijke bloemen posten, ook een brug in het kalverbos is omgetoverd tot een heuse bloemen oase. Maar liefst 6 bakken aan beide kanten van de brug zijn neergehangen om zo de brug optimaal te benutten. Zo krijgt de omgeving een ware metamorfose.

Verschillende producten

Tiel koos voor de hangende en staande producten zoals de hanging baskets, bloem piramiden en brug baskets om zo meer variatie toe te voegen. De hanging baskets bijvoorbeeld brengen veel sfeer in iedere winkelstraat. Deze opvallende bakken geven de omgeving de benodigde extra kleur die het nodig heeft. De hele straat zal hierdoor in bloei staan. De keuze van Tiel is gevallen op de mix geranium rood/lila.

Meer weten?
Neem contact op met Oase Lease.
Contact
Oase.jpg

Oase Lease

T  +31 (0)343 - 47 37 77
E  info@oaselease.nl

HEEFT U EEN VRAAG?

Logo Darthuizer Groep.jpg

DARTHUIZER GROEP

T  +31 (0)88 847 37 77
E  info@darthuizergroep.nl